Pejsek chlupáček
Potřebné ingredience
mramor korpus, krém nastavený kaší (s Milenou) , marcipán od paní Zdeničky (aero-orion) ... inspirace zde na MMB - děkuju!!!
Postup přípravy
Myslíte, že to vypadá jako pes?
jiný pohled
nejprve jsem si upekla korpus na plechu , a ve dvou miskách ... na papír jsem si namalovala šablonu, podle které jsem vyřízla základnu ... prořízla jsem ji, promazala krémem ... pak jsem si prokrojila i korpusy (kopečky) upečené v miskách a promazala
na základnu jsem si usadila zadeček a hlavičku , ze zbytků korpusu a trochy krému jsem udělala punčovinu, ze které jsem dotvarovala pejska ... obmazala jsem vše krémem a nechala pořádně ztuhnout v chladu ... následně jsem potáhla marcipánem - pravda v této fázi to vypadalo spíše jako selátko ... no a pak už "jenom" ochlupatit ...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé